Afslanken door cryolipolyse - Vet verliezen door bevriezen met de Body-wizard

Wil jij ook hardnekkig vet kwijt?

Al die diëten en afslankmethodes... En dan moet je vaak ook nog je levensstijl omgooien om resultaat te zien. Als je al fanatiek sport wil dat laatste er op de buik vaak niet af. Dit kan anders! Er is een totaal nieuwe manier om jouw vetrol op de buik of bijvoorbeeld de heupen snel en simpel kwijt te raken.
Cryolipolyse is de oplossing voor vet op probleemzones als buik, benen, lovehandles en billen. Gemiddeld 3 behandelingen en men is tevreden. Cryo is zonder naalden, operatie of dieet. En het fijne is dat de behandeling geen pijn doet en na de behandeling kun je direct alles weer doen.

Wat is cryolipolyse?

Het antwoord hierop is kort: het is het bevriezen van vetcellen op een heel speciale manier! Dit wordt gedaan met een nieuw revolutionair apparaat genaamd "Body-wizard". Dit is het aller nieuwste apparaat op de markt met het snelste en beste resultaat!

Vetzones

Hoe werkt de Body-wizard?

De Body-wizard is een apparaat dat op de huid van de probleemzone geplaatst wordt en daar vacuüm zuigt. Dit gebeurt met een of twee "koppen". Binnen in deze applicatoren zit een koelelement welke er voor zorgt dat de vetcellen onder het huidoppervlak worden gekoeld totdat deze cellen licht bevriezen. Dit wordt gedaan op dusdanige manier waarbij de huid niet wordt aangetast of beschadigd. Je merkt het niet maar het is zeer effectief!

Doordat de vetcellen licht worden bevroren gaan ze kristalliseren en zullen de celwanden van de vetcellen stuk gaan. Hierdoor wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet waardoor de vetlaag geleidelijk dunner wordt met een duidelijk zichtbaar resultaat. En omdat vetcellen veel gevoeliger zijn voor kou dan al het andere weefsel in jouw huid, wordt het vet opgeruimd en is het niet belastend voor de rest van jouw lichaam.

Op de plaats van behandeling kan dit een vet-vermindering van wel 20% per behandeling opleveren. Hiervoor zijn gemiddeld 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussentijd van 8 tot 10 weken.

Hoe voelt een cryolipolyse behandeling?

Een cryolipolyse behandeling met de Body-wizard duurt 50 minuten en is non-infasief. Dat wil zeggen dat er geen naalden, messen of welke medische ingrepen dan ook voor nodig zijn. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt een speciaal beschermingsdoekje op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met onderliggende vetcellen in de applicator (vacuüm) wordt gezogen. Tijdens de cryolipolyse behandeling kan men dus een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste tien minuten van de behandeling verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de sessie lezen, internetten op hun telefoon of zelfs slapen. Voor aanvang van de behandeling wordt een vrijblijvende en gratis intake gedaan.

Waar gaat het vet naar toe na een cryolipolyse behandeling?

Zodra de met cryolipolyse behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (licht bevroren), voert het lichaam de vetcellen op een natuurlijke manier af. Dit gaat via de ontlasting maar ook via de adem. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Prijzen

Behandelingen zijn standaard 50 minuten en ze zijn los te betalen.

Introductie actie voor eerste behandeling:
1 kop/plaatsing 50 min. € 98
2 koppen/plaatsingen 50 min. € 125

Vervolg prijs per behandeling:
1 kop/plaatsing 50 min. € 175
2 koppen/plaatsingen 50 min. € 196

Wat te doen na de cryolipolyse behandeling?

Cosbeau slimming serum

De Body-wizard cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct na de behandeling alles dus weer gedaan kan worden. Dus geen operatie en geen naalden!

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Wil je een zo optimaal mogelijk resultaat met cryolipolyse? Dan dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. In de ochtend en voor het slapen is ideaal. Zo kan de huid optimaal “wennen” aan minder onderliggend vet. Het Cosbeau slimming serum kan daarnaast ook aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam). Het Cosbeau slimming serum is daarom een onverbrekelijk onderdeel van de Body-wizard behandeling, verhoogt zichtbaar het resultaat en is te koop in de salon!

De bewezen actieve grondstoffen in het Cosbeau slimming serum

Hibiscus esculentus extract

Voor versteviging van de huid

Spirulina

Verstevigd en herstructureert de huid

Cafeïne & carnitine

Stimuleert vetafbraak

Soja

Remt de vorming van nieuwe vetcellen

Citrus auranthium amara

Hydrateert en heeft gladmakende werking op de huid

Hyaluronzuur

Vermindert rimpelvorming van de huid

Voorwaarden voor behandelen

De Body-wizard cryolipolyse behandeling is een veilige manier om vet te verliezen. Jouw lichaam ruimt het zelf op. Wel zijn er enkele voorwaarden zoals:

  • Je mag geen koorts hebben tijdens de behandeling
  • Ben je ziek of niet fit, wacht dan met de behandeling
  • Geen cryo tijdens de zwangerschap of direct erna
  • Je BMI moet onder de 30 zijn
  • Geen behandeling als je trombose hebt of recentelijk een hartinfarct hebt gehad
  • Geen behandeling als je ontstekingsremmers of antibiotica gebruikt
  • Wij behandelen niet een beschadigde of onrustige huid dus ook geen verse littekens
  • Wij behandelen vanaf 20 jaar

In een gratis vrijblijvende intake kunnen wij alle wensen maar ook de voorwaarden bespreken en een persoonlijk behandelplan opstellen.