Acné behandelingen

Laat een acné behandeling doen bij Florida Zonnestudio en Schoonheidssalon in Drachten. Een afspraak is snel gemaakt. De behandeling wordt afgestemd op de wensen van de klant. Voornamelijk reinigen en onzuiverheden verwijderen zijn onderdeel van de behandeling.  Vaak is het beste resultaat na enkele behandelingen en ook blijkt de zonnebank de huid rustiger te krijgen. Combineer deze acné behandeling met één van onze andere schoonheids- of ontspanningsbehandelingen in de schoonheidssalon of een bezoek aan de zonnestudio.

Acné behandelingen in Drachten 

Er komen veel mensen bij Florida in verband met acné klachten. Soms met een doorverwijzing van bijvoorbeeld de huisarts maar soms ook zonder.

Het doel van een acné behandeling is vooral de huid goed reinigen en oneffenheden verwijderen. Tot slot wordt er een verzorgend product gebruikt welke geschikt is voor de onrustige huid. Gemiddeld duurt de behandeling circa 45 minuten. Veel mensen merken dat de huid door de zon ook rustiger wordt. Met ruim 20 jaar ervaring is het aan te raden om naast een acné behandeling ook enkele keren gebruik te maken van een professionele zonnebank. Zo kunnen de klachten bij veel mensen vrij snel afnemen.

Onze acné behandelingen zijn op aanvraag. Maak een afspraak of indien gewenst maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze schoonheidsspecialistes.

De standaard acné behandeling kost slechts € 29,95