Ontspanningsmassage

Ga voor een ontspanningsmassage naar Florida Zonnestudio en Schoonheidssalon in Drachten. Een afspraak is snel gemaakt. De massage werkt stressverlagend doordat de spieren en het bindweefsel zich ontspannen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Ook worden zowel afval- als vermoeidheidsstoffen afgevoerd. Combineer onze ontspanningsmassage met één van onze andere schoonheidsbehandelingen in de schoonheidssalon of een bezoek aan de zonnestudio. In een van de 4 ruimtes is de speciale massage bank beschikbaar. Deze is de meest comfortabele in regio Drachten! Maak snel een afspraak en ervaar de ultieme ontspanning!

Ontspanningsmassage in Drachten

  • Ontspanningsmassage 30 min. € 32,50
  • Ontspanningsmassage 50 min. € 48,-
  • Combi deal 25 min. massage en 25 min. gezichtsmassage € 45,-

Bij elke ontspanningsmassage geldt dat u eventuele klachten zoals rug- of nek klachten kunt melden zodat de schoonheidsspecialiste daar extra aandacht aan kan besteden. De schoonheidsspecialistes die ook de massages geven zijn daarvoor opgeleid.

Florida heeft 4 salons waarvan een ruimte een speciale massage bank heeft. Deze is de meest comfortabele van de regio en is een echte aanrader om te ervaren.

Ontspanningsmassage