Wimperextensions

Als eerste in regio Drachten is Florida begonnen met wimperextensions. Wimperextensions is het verlengen en verdikken van de natuurlijke wimpers. Deze worden bevestigd door middel van een speciale lijm die haartje voor haartje op de wimpers worden geplakt. Bij Florida willen wij dat het er prachtig en natuurlijk uitziet zodat anderen niet zien dat het kunstwimpers zijn.

De lijm aan de eigen wimperhaar is niet zichtbaar, dus het ziet er 100% natuurlijk uit. Onze wimpers zijn zachter en flexibeler en zien er natuurlijker uit dan andere synthetische wimpers. Je voelt de wimperextensions niet zitten. Wimperextensions zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en verschillende krulsoorten. In een van de 4 ruimtes is de speciale comfort behandelstoel beschikbaar. Deze is de meest comfortabele in regio Drachten! Je kunt alleen telefonisch of aan de balie een afspraak maken voor wimperextensions. ##Helaas is er in verband met drukte momenteel geen mogelijkheid voor een nieuwe set wimperextensions.##

Wij zetten one by one wimpers van de hoogste kwaliteit. Om dat het er natuurlijk uit moet zien en anderen niet mogen zien dat je extensions hebt zetten wij geen 3d, russian volume of plukjes. Voordat je jouw eerste nieuwe set wimperextensions bij Florida laat plaatsen kun je een gratis intake doen. Hier testen wij of je niet overgevoelig bent voor bijvoorbeeld de lijm. Na een nieuwe set kun je na 1, 2, 3 of 4 weken de wimpers laten opvullen. Wij kennen weinig wachttijd voor het inplannen van behandelingen omdat wij meerdere schoonheidsspecialistes hebben die wimperextensions plaatsen. Opvullen is alleen mogelijk als u de set wimperextensions bij ons heeft laten plaatsen zodat er geen verschil in materialen is. Voordat wij een nieuwe set kunnen plaatsen is het noodzakelijk dat u een gratis intake doet. Zo weten we zeker dat u niet allergisch bent voor de lijm of een van de andere producten. Helaas is er momenteel wegens drukte geen mogelijkheid voor een nieuwe set wimperextensions.

Prijs

  • Wimperverlenging nieuwe set € 65 (circa 1,5 uur)
  • Opvulbehandeling binnen 1 week € 15
  • Opvulbehandeling binnen 2 weken € 25
  • Binnen 3 weken opvullen € 35
  • Binnen 4 weken opvullen € 45
  • Opvulbehandeling langer dan 4 weken is een nieuwe set

Verwijderen van de wimpers vanaf € 15,00
De prijs is afhankelijk van het aantal wimpers dat verwijderd moet worden. Het verwijderen is gratis i.c.m. het laten zetten van een nieuwe set. Verwijderen kan alleen als de extensions ook bij Florida zijn gezet omdat bij andere salons vaak met andere lijmsoorten wordt gewerkt.

De techniek

  • De ‘one by one’ techniek is de meest bekende techniek en geeft een prachtig vol en natuurlijk resultaat.
  • De wimpers worden één voor één op de natuurlijke wimper geplaatst.
  • De kustwimpers zijn van nature al gevormd naar de natuurlijke wimper en geven extra volume en lengte.
  • Met de juiste aandacht blijven de wimpers meerdere weken prachtig zitten.

Komt u voor het eerst bij Florida voor wimperextensions, maak dan eerst een afspraak voor een gratis intake! Dit moet altijd minimaal twee dagen voor de afspraak van het plaatsen van de nieuwe set zijn.

Wimper extensions - Voor en na