Eerste keer zonnebank?

Eerste keer zonnebank?

Bent u nog nooit onder een professionele zonnebank bij Zonnestudio Florida geweest?

Bij Florida vindt u naast 4 schoonheidssalons ook 10 zonnebanken van het beste merk in onze branche; Ergoline. Florida is de enige zonnestudio in het Noorden waar mensen op doorverwijzing van bijvoorbeeld de huisarts komen. Dit komt door de ruim 20 jaar ervaring, de kennis en de kwaliteitsapparatuur welke niet alleen AV-A geeft voor het bruinen, maar allemaal juist ook de UV-B welke zorgt voor de natuurlijke bescherming tegen verbranden en helpt tegen diverse kwalen waaronder vitamine D tekort en psoriasis

stappen

Wij hebben 5 verschillende soorten / stappen zonnebanken.

  1. Stap 1 (hebben wij 1 van) is voor mensen die erg snel verbranden en/of nog weinig of geen gewenning voor zonlicht hebben opgebouwd.
  2. Stap 2 (hebben wij 3 van) is geschikt voor mensen die al iets gewend zijn of minder snel verbranden.
  3. Stap 3 (hebben wij 1 van) is een speciale bank met niet alleen uv lampen maar ook beauty light lampen. Deze stimuleren de bloedcirculatie, de collageen aanmaak en geven de huid een gezonde oppepper.
  4. Stap 4 (hebben we 3 van) behoort tot de sterkste categorie zonnebanken met diverse comfort opties.
  5. Stap 4+ (hebben we 3 van) Zijn de nieuwste Ergoline banken en daarom ook meest luxe zonnebanken van Florida en in de regio.

Tips

Tips voor het zonnen

Als u voor het eerst komt zonnen dan vinden wij het belangrijk dat wij u rustig een en ander kunnen uitleggen en uw eventuele vragen kunnen beantwoorden. U hoeft niets mee te nemen want u kunt bij elk bezoek kosteloos een handdoekje mee krijgen, er is in elke zonnebank cabine een eigen wastafel en bij onze toiletruimte is deodorant en er zijn diverse geurtjes beschikbaar. Het is belangrijk om onder de zonnebank niet een anti-zonnebrand te gebruiken omdat wij juist een type zonnebank en bezonningstijd kiezen welke is afgestemd op uw huidtype.

Na een korte intake kunnen wij de juiste zonnebank en een verantwoord aantal minuten afspreken. Mocht u specifieke klachten of wensen hebben dan kunt u dat natuurlijk aangeven. Een van onze zonneconsulenten begeleidt u naar de juiste zonnebank en legt u rustig uit welke knopjes er zijn. Van de start knop, de knop voor de muziek en de knop waarmee u de gezichtsbruiners zachter kunt zetten of uit kunt schakelen tot de ventilatie mogelijkheden en anderen comfort functies. U kunt uw ruimte natuurlijk op slot doen vanaf de binnenzijde.

TIP: Mocht u uw huid extra willen verzorgen en de natuurlijke bruining willen stimuleren dan zijn er diverse crèmes en lotions beschikbaar welke u vlak voor het zonnen op kunt smeren. De moderne cosmetica trekt snel in en is niet plakkerig. Vraagt u de zonneconsulent om advies?

Zonnebank eerste keer:
Hoe werkt het?

Als de zonnebank eenmaal aan gaat nadat u op start heeft gedrukt dan gaan de zonnebank lampen aan, de gezichtsbruiners gaan aan, de ventilatie en de muziek gaan aan en u kunt heerlijk ontspannen. De moderne en professionele zonnebanken zijn aangenaam qua temperatuur dus u zult niet veel zweten, tenzij u ervoor kiest de ventilatie juist extra zacht te zetten. Nadat de tijd om is zal de zonnebank automatisch uitschakelen. De ventilatie en de muziek zal dan nog enkele minuten doorgaan maar dan is het tijd om er onder vandaan te gaan. De zonnebank cabine beschikt over een eigen wasbak. In de centrale ruimte zijn heerlijke geurtjes en deodorant voor zowel dames als heren beschikbaar. Ook zijn hier de toiletten te vinden. Mocht u willen, dan zijn er naast koffie en thee diverse frisdranken te verkrijgen. Laat u na het zonnen bij de balie nog even weten hoe uw eerste ervaring was en indien gewenst kunt u direct een vervolg afspraak maken. Het is verstandig om na elke keer zonnen uw huid een dag rust te geven alvorens weer te gaan zonnen. Wacht alleen in het begin tijdens uw eerste keren zonnen niet langer dan enkele dagen want anders zal de huid niet voldoende aangespoord worden om aan het werk te gaan.

Zonnebanken

Onze ergoline zonnebanken

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.