Epileren, verven en harsen

Wenkbrauwen epileren of verven

Laat je wenkbrauwen epileren of verven bij Florida Zonnestudio en Schoonheidssalon in Drachten. Een afspraak is snel gemaakt in onze online agenda. Het epileren en verven van je wenkbrauwen geeft een verzorgde en open uitdrukking. Combineer wenkbrauwen epileren of verven met één van onze andere schoonheidsbehandelingen in de schoonheidssalon of een bezoek aan de zonnestudio.

Onze schoonheidsspecialistes zijn gespecialiseerd in het modelleren of shapen van de wenkbrauwen. Het shapen wordt gedaan met speciale pincetten of honinghars en is natuurlijk altijd in overleg naar uw wensen. Epileren, harsen (waxen) en verven zijn voorbeelden van veel voorkomende behandelingen. Gemiddeld duurt dit een half uurtje. Enkele van de vele mogelijkheden zijn:

  • Wenkbrauwen epileren of harsen € 12,50
  • Wenkbrauwen verven € 12,50
  • Wimpers verven € 12,50
  • Lip of kin harsen € 12,50
  • Wenkbrauwen epileren of harsen en verven € 19,50
  • Andere combinaties mogelijk op aanvraag

Je kunt een afspraak inplannen in onze online agenda of wanneer er geen plek meer is rechtstreeks via Whats-App bij schoonheidsspecialiste Trudy Jongsma op 0629177108

FLORIDA SCHOONHEIDSSALON

Florida Zonnestudio & Schoonheidssalon heeft twee salons en werkt samen met een zelfstandige schoonheidsspecialiste welke ook bij ons is gevestigd in Drachten. Hier kunt u terecht voor diverse andere schoonheidsbehandelingen zoals elektrisch ontharen, suikerpasta ontharen voor de gevoelige huid, etc.

Vraag naar de mogelijkheden of ons uitgebreide behandeloverzicht in de schoonheidssalon of aan de balie.

Direct reserveren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met de cookies.
Start typing to see posts you are looking for.