Verantwoord Zonnen bij de Zonnestudio van Drachten

Bij Florida Zonnestudio & Schoonheidssalon worden in al onze Ergoline zonnebanken de beste lampen gebruikt met een uitgekiende balans tussen UV-A en UV-B voor een optimale vitamine D aanmaak en het opbouwen van een natuurlijke bescherming tegen verbranden in de buitenzon. Als enige zonnestudio in Noord Nederland komen bij Florida veel mensen zonnen op medisch advies.

Basis Bank

Basis Bank: Deze Ergoline zonnebank is krachtiger dan particuliere zonnebanken en krachtiger dan die bij de meeste sportscholen, het zwembad en schoonheidsspecialistes en zijn uitermate geschikt om de huid te laten wennen en kleur op te bouwen. De zonnebank biedt zowel UV-A voor de kleuropbouw als UV-B voor het opbouwen van bescherming en bijvoorbeeld voor vitamine D aanmaak. In stapjes kan de tijd worden opgebouwd.

Ergoline Evolution

Ergoline Evolution: Een krachtige zonnebank voor de iets gevorderde zonner, uitgerust met de meest geavanceerde snufjes waaronder 3 krachtige gezichtsbruiners climate control airconditioning, dolby surround geluid, voiceguide en de mogelijkheid om een frisse nevel en een relax of juist vitaliserend geurtje aan jouw zonsensatie toe te voegen. De zonnebank biedt zowel UV-A voor de kleuropbouw als UV-B voor het opbouwen van bescherming en bijvoorbeeld voor vitamine D aanmaak.

Ergoline UV-B

UV-B Collageenbank: Deze veelzijdige zonnebank is uitgerust met UV-B lampen welke juist voor het opbouwen van een langdurige bescherming uitermate geschikt zijn. Ook wordt deze zonnebank specifiek gebruikt om klachten als psoriasis te verminderen. Deze zonnebank is uitgerust met de meest geavanceerde snufjes waaronder Smart sun collageen lampen, dolby surround geluid, voiceguide en de mogelijkheid om een frisse nevel en een relax geurtje aan jouw zonsensatie toe te voegen. Ook kan de bezonningstijd en de UV intensiteit per persoon en per zonnesessie worden aangepast!

Ergoline Excellence

Ergoline Stap 4: De zonnebanken van dit type zijn de krachtigste binnen de Nederlandse wetgeving die er in het Noorden te vinden zijn en uitgerust met de meest geavanceerde snufjes waaronder 4 krachtige gezichtsbruiners, climate control airco, dolby surround muziek, voiceguide en de mogelijkheid om een frisse nevel en een relax of vitaliserend geurtje toe te voegen. Deze zonnebanken bieden zowel UV-A voor de kleuropbouw als UV-B voor het opbouwen van uitstekende bescherming en bijvoorbeeld voor optimale vitamine D aanmaak.

Algemene informatie
Florida Zonnestudio & Schoonheidssalon is uitgerust met 10 uitstekende Ergoline zonnebanken waardoor je op verantwoorde wijze verzekerd bent van een lekker kleurtje met uitgekiende UVA én UVB lampen voor een optimale vitamine D aanmaak. Ons gediplomeerde personeel helpt je graag met het behalen van een optimaal bruiningsresultaat.

Wat wij u bieden: