Zonnestudio

Nieuwe Ergoline zonnebanken

Nieuwe zonnebanken!

Afgelopen jaar zijn er twee nieuwe zonnebanken bij Florida gekomen. Het zijn de nieuwste, sterkste en meest luxe Ergoline zonnebanken

Florida Zonnestudio & Schoonheidssalon is uitgerust met 10 uitstekende Ergoline zonnebanken waardoor je op verantwoorde wijze verzekerd bent van een lekker kleurtje met uitgekiende UVA én UVB lampen voor een optimale vitamine D aanmaak. Ons gediplomeerde personeel helpt je graag met het behalen van een optimaal bruiningsresultaat.

Nieuwe Ergoline

Zonnebanken

Ergoline Evolution - Stap 1&2

Vitamine D
5/5

Een krachtige zonnebank voor de beginnende en de iets gevorderde zonner, uitgerust met de meest geavanceerde snufjes waaronder 3 krachtige gezichtsbruiners climate control airconditioning, dolby surround geluid, voiceguide en de mogelijkheid om een frisse nevel en een relax of juist vitaliserend geurtje aan jouw zonsensatie toe te voegen. De zonnebank biedt zowel UV-A voor de kleuropbouw als UV-B voor het opbouwen van bescherming en bijvoorbeeld voor vitamine D aanmaak.

UV-B Collageenbank - STAP 3

Vitamine D
5/5

Deze veelzijdige zonnebank is uitgerust met UV-B lampen welke juist voor het opbouwen van een langdurige bescherming uitermate geschikt zijn. Ook wordt deze zonnebank specifiek gebruikt om klachten als psoriasis te verminderen. Deze zonnebank is uitgerust met de meest geavanceerde snufjes waaronder Smart sun collageen lampen, dolby surround geluid, voiceguide en de mogelijkheid om een frisse nevel en een relax geurtje aan jouw zonsensatie toe te voegen. Ook kan de bezonningstijd en de UV intensiteit per persoon en per zonnesessie worden aangepast!

Ergoline Stap 4

Vitamine D
5/5

De zonnebanken van dit type zijn de krachtigste binnen de Nederlandse wetgeving die er in het Noorden te vinden zijn en uitgerust met de meest geavanceerde snufjes waaronder 4 krachtige gezichtsbruiners, climate control airco, dolby surround muziek, voiceguide en de mogelijkheid om een frisse nevel en een relax of vitaliserend geurtje toe te voegen. Deze zonnebanken bieden zowel UV-A voor de kleuropbouw als UV-B voor het opbouwen van uitstekende bescherming en bijvoorbeeld voor optimale vitamine D aanmaak.

Ergoline Stap 4+

Vitamine D
5/5

De zonnebanken van dit type zijn de krachtigste en meest luxe binnen de Nederlandse wetgeving die er in het Noorden te vinden zijn en uitgerust met de meest geavanceerde snufjes, beauty lights welke jouw huid een oppepper geven, 4 krachtige gezichtsbruiners, climate control airco, dolby surround muziek welke je zelfs via bluetooth vanaf jouw eigen gsm of mp3 speler kunt luisteren. Deze zonnebanken bieden zowel UV-A voor de kleuropbouw als UV-B voor het opbouwen van uitstekende bescherming en voor optimale vitamine D aanmaak.

Verantwoord zonnen

Verantwoord zonnen bij de Zonnestudio van Drachten

Bij Florida Zonnestudio & Schoonheidssalon worden in al onze Ergoline zonnebanken de beste lampen gebruikt met een uitgekiende balans tussen UV-A en UV-B voor een optimale vitamine D aanmaak en het opbouwen van een natuurlijke bescherming tegen verbranden in de buitenzon. Als enige zonnestudio in Noord Nederland komen bij Florida veel mensen zonnen op medisch advies.

UV-A en UV-B lampen

Beauty light lampen en LED’s

Naast de bekende zonnebank lampen voor UV-A en UV-B hebben onze nieuwste Ergoline zonnebanken ook beauty light lampen en LED’s welke rood licht afgeven. Dit geeft je huid en boost, stimuleert de bloedcirculatie en de natuurlijke collageenaanmaak. Dit voor een gezonde, stralende en strakke huid met vanzelfsprekend een prachtige teint.

Deze zonnebanken zijn in verschillende sterkten in te stellen; Sensitve, Medium & Intensive. Ook zijn deze speciale zonnebanken uitgerust met nog betere klimaatbeheersing en muziek. Zo kun je jouw eigen muziek afspelen via bluetooth.

Wil jij ze ook proberen? Houd er rekening mee dat ze in de sterkste categorie vallen. Je krijgt natuurlijk ook uitleg over de nieuwe bediening.

de zonnestudio van Drachten

Wat wij u bieden:

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met de cookies.
Start typing to see posts you are looking for.