Medisch

Welkom bij Florida Drachten

Vitamine D tekort? Psoriasis of Zonneallergie?

De meeste zonnebanken in Nederland bieden niet het zonlicht zoals de zon buiten, maar alleen licht met UV-A. Florida Zonnestudio & Schoonheidssalon heeft ruim 20 jaar ervaring met zon- en huidklachten en gebruikt zonnebanken met lampen in verschillende sterkten. Deze speciale zonnebanken bieden een uitgekiende hoeveelheid UV-A én UV-B. Deze apparaten kunnen daardoor helpen tegen Vitamine D tekort, psoriasis, zonneallergie, etc. Florida Zonnestudio & Schoonheidssalon is een van de 14 erkende zonnestudio’s in Nederland en aangesloten bij Samenwerking Verantwoord Zonnen. Florida Zonnestudio & Schoonheidssalon is tevens (als enige in Friesland) goedgekeurd door de VWA.

Door stapsgewijs de huid te laten wennen zonder te verbranden is het mogelijk om verantwoord te zonnen binnen alle bestaande regels en richtlijnen. In overleg met de klant wordt een intake gedaan en kan een persoonlijk behandelplan worden opgesteld.

Florida Drachten

Meer dan alleen bruin worden

Veel mensen komen niet alleen zonnen voor het bruine kleurtje, maar juist vanwege uiteenlopende klachten zoals:

Vaak is dit op doorverwijzing van de huisarts, huidtherapeut of dermatoloog. Een algemene verwijsbrief voor uw huisarts is hier te downloaden. Mocht u of uw huisarts vragen hebben dan horen wij dit graag.

Verwijsbrief downloaden

Meer info

Wij staan voor je klaar

Schoonheidssalon heeft ruim 20 jaar ervaring met zon- en huidklachten en gebruikt zonnebanken met lampen in verschillende sterkten. Deze speciale zonnebanken bieden een uitgekiende hoeveelheid UV-A én UV-B.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met de cookies.
Start typing to see posts you are looking for.