Gezichtsbehandelingen

Laat een gezichtsbehandeling doen bij Florida Zonnestudio en Schoonheidssalon in Drachten. Een afspraak is snel gemaakt. De gezichtsbehandeling geeft een verzorgde en stralende huid. Combineer deze gezichtsbehandeling met één van onze andere schoonheidsbehandelingen in de schoonheidssalon of een bezoek aan de zonnestudio. In een van de 4 ruimtes is de speciale comfort behandelstoel beschikbaar. Deze is de meest comfortabele in regio Drachten! Maak snel een afspraak!

Gezichtsbehandelingen in Drachten

Klassiek 60 minuten voor € 38,-

De klassieke gezichtsbehandeling van 60 minuten kan natuurlijk op uw specifieke wensen worden aangepast. Standaard bestaat de behandeling uit: Oppervlakte reiniging van de huid, met ons luxe borstelapparaat en/of scrub welke is afgestemd op uw huidtype wordt de huid tot in de poriën gereinigd en dode huidcellen verwijderd, vervolgens stomen met het stoomapparaat en daarna worden eventuele oneffenheden verwijderd. Uw wenkbrauwen kunnen worden gemodelleerd en daarna wordt een masker heerlijk in gemasseerd. Tot slot wordt er een dagcrème aangebracht welke tevens past bij uw huidtype. 

Klassiek 90 minuten voor € 48,- 

De klassieke gezichtsbehandeling van 90 minuten kan natuurlijk op uw specifieke wensen worden aangepast. Standaard bestaat de behandeling uit: Oppervlakte reiniging van de huid, met ons luxe borstelapparaat en/of scrub welke is afgestemd op uw huidtype wordt de huid tot in de poriën gereinigd en dode huidcellen verwijderd, vervolgens stomen met het stoomapparaat en daarna worden eventuele oneffenheden verwijderd. Uw wenkbrauwen kunnen worden gemodelleerd en er volgt een heerlijke ontspannende massage. Daarna wordt uw masker in gemasseerd. Tot slot wordt er een dagcrème aangebracht welke tevens past bij uw huidtype.