Veelgestelde vragen

FAQ ZOnnen

Meest gestelde vragen over zonnen

De huid merkt geen verschil (meer) tussen de buitenzon en het licht van professionele zonnebanken!

Het antwoord is nee. Kinderen onder de 18 zijn niet toegestaan onder de zonnebank. Dat geldt niet alleen bij Florida maar ook bij sportscholen, sauna's, etc.
Het is niet zo dat zonlicht slecht is voor kinderen, maar als ze regelmatig buiten spelen krijgen ze vaak wel genoeg zon. Bij Zonnecentrum Florida zonnen diverse kinderen op medisch advies om bijvoorbeeld acné klachten te verminderen, bij vitamine D tekort of ter voorbereiding op een verre vakantie. Kijk ook op onze pagina MEDISCH voor meer informatie.

Littekenweefsel bevat in de regel weinig of geen pigment en is daardoor veel gevoeliger voor zonlicht. Zeker jonge littekens kunt u beter beschermen tijdens het zonnen. Dat kan bijvoorbeeld met een anti-zonnebrandmiddel met een hoge bescherming (SPF 20 of hoger), of door het litteken af te dekken. Later kunt u dit “afbouwen” door steeds een lagere SPF te gebuiken of korter af te dekken.

Advies en tips

Vraag om advies

Meld dergelijke verschijnselen ook aan de zonneconsulent. Zij denken met je mee en passen het oorspronkelijke advies aan. Kijk ook op onze pagina MEDISCH voor meer informatie.

Verder ligt alles al voor je klaar:

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met de cookies.
Start typing to see posts you are looking for.