Massage

Massage Drachten

Ga voor een massage naar Florida Zonnestudio en Schoonheidssalon in Drachten

Een afspraak is snel gemaakt. De massage werkt stressverlagend doordat de spieren en het bindweefsel zich ontspannen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Ook worden zowel afval- als vermoeidheidsstoffen afgevoerd. Combineer onze ontspanningsmassage met één van onze andere schoonheidsbehandelingen in de schoonheidssalon of een bezoek aan de zonnestudio. In een van de 4 ruimtes is de speciale massage bank beschikbaar. Deze is de meest comfortabele in regio Drachten! Maak snel een afspraak en ervaar de ultieme ontspanning!

Ontspanningsmassage in Drachten

De massage werkt stressverlagend doordat de spieren en het bindweefsel zich ontspannen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Ook worden zowel afval- als vermoeidheidsstoffen afgevoerd.

  • Ontspanningsmassage 30 min. € 30,-
  • Ontspanningsmassage 45 min. € 40,-
  • Ontspanningsmassage 60 min. € 55,-
  • Ontspanningsmassage 90 min. € 80,-

Bij elke ontspanningsmassage geldt dat u eventuele klachten zoals rug- of nek klachten kunt melden zodat de schoonheidsspecialiste daar extra aandacht aan kan besteden. De schoonheidsspecialistes die ook de massages geven zijn daarvoor opgeleid.

Florida heeft 4 salons waarvan een ruimte een speciale massage bank heeft. Deze is de meest comfortabele van de regio en is een echte aanrader om te ervaren.

FLORIDA SCHOONHEIDSSALON

Florida Zonnestudio & Schoonheidssalon heeft twee salons en werkt samen met een zelfstandige schoonheidsspecialiste welke ook bij ons is gevestigd in Drachten. Hier kunt u terecht voor diverse andere schoonheidsbehandelingen zoals elektrisch ontharen, suikerpasta ontharen voor de gevoelige huid, etc.

Vraag naar de mogelijkheden of ons uitgebreide behandeloverzicht in de schoonheidssalon of aan de balie.

Massage Drachten

Direct reserveren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met de cookies.
Start typing to see posts you are looking for.