Zonnebank Roden

Zonnebank Roden

Geniet van de comfortabele Ergo zonnebanken in Roden

De nieuwste zonnebanken van Ergoline zijn ware aanraders! Veel luxer dan deze exemplaren vind je het namelijk niet, terwijl ze ook nog eens extreem comfortabel zijn. Dit komt bijvoorbeeld door de muziek op de achtergrond, maar de zonnebanken van Ergoline in de zonnestudio van Florida worden ook gekenmerkt door de geuraroma’s en waternevels. Bovendien is er voor elk huidtype een geschikte zonnebank, dus iedereen kan bij Florida terecht voor een bruin, gezond kleurtje.

Zonnebank Roden

Zonnebank Roden

In de zonnestudio van Florida kun je gebruik maken van de zonnebanken van Ergoline, wat een regelrecht topmerk is in onze branche. Dit komt onder meer doordat je bij zo’n zonnebank kunt genieten van een aroma- en waternevels, maar ook van een mp3-dock en goede ventilatie waardoor je je heerlijk koel zult voelen.

Nieuwe Ergoline zonnebanken in onze zonnestudio

Maak gebruik van de zonnebanken van Ergoline

De Ergoline zonnebanken zijn verantwoord en veilig voor elk huidtype. Bovendien hoef je niets mee te nemen als je naar onze zonnestudio gaat, een handdoek, aftersun, make-upremover en UV-bril ligt voor je klaar bij Florida! Daarnaast kun je onze gratis wifi gebruiken, terwijl je ook niet hoeft te betalen voor de koffie of thee. Dichtbij parkeren is bovendien mogelijk!

Ergoline Stap 4+

Vitamine D
5/5

De zonnebanken van dit type zijn de krachtigste en meest luxe binnen de Nederlandse wetgeving die er in het Noorden te vinden zijn en uitgerust met de meest geavanceerde snufjes, beauty lights welke jouw huid een oppepper geven, 4 krachtige gezichtsbruiners, climate control airco, dolby surround muziek welke je zelfs via bluetooth vanaf jouw eigen gsm of mp3 speler kunt luisteren. Deze zonnebanken bieden zowel UV-A voor de kleuropbouw als UV-B voor het opbouwen van uitstekende bescherming en voor optimale vitamine D aanmaak.

Ergoline Stap 4

Vitamine D
5/5

De zonnebanken van dit type zijn de krachtigste binnen de Nederlandse wetgeving die er in het Noorden te vinden zijn en uitgerust met de meest geavanceerde snufjes waaronder 4 krachtige gezichtsbruiners, climate control airco, dolby surround muziek, voiceguide en de mogelijkheid om een frisse nevel en een relax of vitaliserend geurtje toe te voegen. Deze zonnebanken bieden zowel UV-A voor de kleuropbouw als UV-B voor het opbouwen van uitstekende bescherming en bijvoorbeeld voor optimale vitamine D aanmaak.

UV-B Collageenbank - STAP 3

Vitamine D
5/5

Deze veelzijdige zonnebank is uitgerust met UV-B lampen welke juist voor het opbouwen van een langdurige bescherming uitermate geschikt zijn. Ook wordt deze zonnebank specifiek gebruikt om klachten als psoriasis te verminderen. Deze zonnebank is uitgerust met de meest geavanceerde snufjes waaronder Smart sun collageen lampen, dolby surround geluid, voiceguide en de mogelijkheid om een frisse nevel en een relax geurtje aan jouw zonsensatie toe te voegen. Ook kan de bezonningstijd en de UV intensiteit per persoon en per zonnesessie worden aangepast!

Ergoline Evolution - Stap 1&2

Vitamine D
5/5

Een krachtige zonnebank voor de beginnende en de iets gevorderde zonner, uitgerust met de meest geavanceerde snufjes waaronder 3 krachtige gezichtsbruiners climate control airconditioning, dolby surround geluid, voiceguide en de mogelijkheid om een frisse nevel en een relax of juist vitaliserend geurtje aan jouw zonsensatie toe te voegen. De zonnebank biedt zowel UV-A voor de kleuropbouw als UV-B voor het opbouwen van bescherming en bijvoorbeeld voor vitamine D aanmaak.

Zonnestudio Florida team - Wij zijn staan voor je klaar.
Zonnestudio Florida- Het team van Florida staat voor je klaar

Wist je dat?

Zonnestudio Florida is uitgeroepen tot #1 zonnestudio?

Omdat wij uitgeroepen zijn tot premium zonnestudio en daarmee de enige van Friesland zijn mogen wij ons officieel de beste zonnestudio van Friesland noemen. Daarom regelmatig leuke acties op onze social media voor al onze klanten. Bedankt!

Zonnebank Roden

Wat wij u bieden:

Zonnebank Roden

Je wordt niet alleen gezonder maar ook gelukkiger

Ook al bestaan er genoeg misverstanden over het zonnen als je zwanger bent, kun je dit gewoon doen. Je foetus zal hierdoor namelijk niet beïnvloed worden, maar je moet wel rekening houden met de mogelijkheid op een zwangerschapsmasker.

Zonnestudio Roden: veelgestelde vragen

Ja! Ook al bestaan er genoeg misverstanden over het zonnen als je zwanger bent, kun je dit gewoon doen. Je foetus zal hierdoor namelijk niet beïnvloed worden, maar je moet wel rekening houden met de mogelijkheid op een zwangerschapsmasker.

Nadat je je hebt opgemaakt, is het beter om niet direct onder het zonnebank te gaan liggen. Je kunt juist beter de make-upremover gebruiken die klaargelegd wordt in de zonnestudio van Florida. Dit is beter omdat de poriën gesloten worden door de make-up. Vervolgens worden ze weer geopend door het UV-licht. Helaas komen hierdoor deeltjes van je make-up in je huid, dit veroorzaakt mogelijk reacties als je allergisch bent.

Op papier is het niet beslist nodig om je lenzen uit te doen voordat je onder de zonnebank gaat liggen. Wel kan het goed zijn om dit te doen doordat je ogen droger worden tijdens het zonnen. Je lenzen kunnen hierdoor mogelijk zelfs blijven plakken aan je oogleden. Met lenzenvloeistof kun je dit oplossen. Voorkomen is beter dan genezen, dus doe je lenzen uit.

Ja! Het is absoluut nodig om een UV-bril te gebruiken als je gaat zonnen. Florida zorgt er daarom voor dat je altijd een exemplaar krijgt. Zit je hier niet op te wachten? Doe dan constant je ogen dicht terwijl je onder de zonnebank ligt. Toch is een UV-bril wel degelijk een betere bescherming voor je ogen!  

De zonnebank produceert zo goed als hetzelfde zonlicht als de echte zon. Je krijgt bijvoorbeeld van beide UV-A en UV-B licht, al zit er wel een verschil in hoeveel zonlicht je precies inneemt. Je krijgt onder de zonnebank van Ergoline zoveel UV-licht als je zelf nodig hebt, maar in de buitenlucht is dit normaliter niet zo.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met de cookies.
Start typing to see posts you are looking for.