Florida Zonnebank
in Drachten

Bij zonnestudio Florida Drachten kun je heerlijk een verantwoord zonnen. Elke dag staat er een gemotiveerd team klaar om u te adviseren en te begeleiden bij zonnebaden, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en massages.

Ergoline zonnebanken

Professioneel en comfortabel zonnen bij een zonnestudio in de buurt van Drachten

Veel luxer dan de nieuwe zonnebanken van Ergoline kun je ze niet vinden, onder meer doordat ze zo comfortabel zijn. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat ze waternevels en geuraroma’s bevatten, terwijl je ook nog eens kunt genieten van muziek op de achtergrond terwijl je onder de zonnebank van Ergoline ligt in de zonnestudio van Florida. Voor alle huidsoorten hebben we een geschikte zonnebank. Hierin kunnen we je perfect adviseren.

Zonnebank in Drachten en omstreken

Zoek je een studio in de buurt van Drachten? Bij zonnestudio Florida de Kaden Drachten kun je gebruik maken van de zonnebanken van Ergoline, wat een regelrecht topmerk is in onze branche. Dit komt onder meer doordat je bij zo’n zonnebank kunt genieten van een aroma- en waternevels, maar ook van een mp3-dock en goede ventilatie waardoor je je heerlijk koel zult voelen.

Nieuwe Ergoline zonnebanken

Maak gebruik van de zonnebanken van Ergoline

Florida Zonnestudio Drachten is uitgerust met 10 uitstekende Ergoline zonnebanken waardoor je op verantwoorde wijze verzekerd bent van een lekker kleurtje met uitgekiende UVA én UVB lampen voor een optimale vitamine D aanmaak. Ons gediplomeerde personeel helpt je graag met het behalen van een optimaal bruiningsresultaat.

Ergoline Stap 4+

Vitamine D
5/5

De zonnebanken van dit type zijn de krachtigste en meest luxe binnen de Nederlandse wetgeving die er in het Noorden te vinden zijn en uitgerust met de meest geavanceerde snufjes, beauty lights welke jouw huid een oppepper geven, 4 krachtige gezichtsbruiners, climate control airco, dolby surround muziek welke je zelfs via bluetooth vanaf jouw eigen gsm of mp3 speler kunt luisteren. Deze zonnebanken bieden zowel UV-A voor de kleuropbouw als UV-B voor het opbouwen van uitstekende bescherming en voor optimale vitamine D aanmaak.

Ergoline Stap 4

Vitamine D
5/5

De zonnebanken van dit type zijn de krachtigste binnen de Nederlandse wetgeving die er in het Noorden te vinden zijn en uitgerust met de meest geavanceerde snufjes waaronder 4 krachtige gezichtsbruiners, climate control airco, dolby surround muziek, voiceguide en de mogelijkheid om een frisse nevel en een relax of vitaliserend geurtje toe te voegen. Deze zonnebanken bieden zowel UV-A voor de kleuropbouw als UV-B voor het opbouwen van uitstekende bescherming en bijvoorbeeld voor optimale vitamine D aanmaak.

UV-B Collageenbank - STAP 3

Vitamine D
5/5

Deze veelzijdige zonnebank is uitgerust met UV-B lampen welke juist voor het opbouwen van een langdurige bescherming uitermate geschikt zijn. Ook wordt deze zonnebank specifiek gebruikt om klachten als psoriasis te verminderen. Deze zonnebank is uitgerust met de meest geavanceerde snufjes waaronder Smart sun collageen lampen, dolby surround geluid, voiceguide en de mogelijkheid om een frisse nevel en een relax geurtje aan jouw zonsensatie toe te voegen. Ook kan de bezonningstijd en de UV intensiteit per persoon en per zonnesessie worden aangepast!

Ergoline Evolution - Stap 1&2

Vitamine D
5/5

Een krachtige zonnebank voor de beginnende en de iets gevorderde zonner, uitgerust met de meest geavanceerde snufjes waaronder 3 krachtige gezichtsbruiners climate control airconditioning, dolby surround geluid, voiceguide en de mogelijkheid om een frisse nevel en een relax of juist vitaliserend geurtje aan jouw zonsensatie toe te voegen. De zonnebank biedt zowel UV-A voor de kleuropbouw als UV-B voor het opbouwen van bescherming en bijvoorbeeld voor vitamine D aanmaak.

Personeel Forida
Zonnestudio de Kaden Drachten - Het team van Florida staat voor je klaar

Wist je dat?

Zonnebank de Florida Drachten is uitgeroepen tot #1 zonnestudio?

Omdat wij uitgeroepen zijn tot premium #1 zonnestudio en kunnen zeggen dat wij de  beste zonnestudio zijn. Daarom regelmatig leuke acties op onze social media voor al onze klanten. Bedankt!

Zonnestudio FLORIDA Drachten

Wat wij u bieden:

Zonnebank de kaden drachten

Verantwoord zonnen in Drachten in onze zonnestudio is niet alleen lekker, het is ook gezond!

Zonnen kun je doen om je kleurtje wat bij te werken, maar dit moet je wel op een verantwoorde wijze doen. Hierdoor ervaar je namelijk nog meer pluspunten. UV-straling in combinatie met zonlicht zorgt er bijvoorbeeld voor dat je er gezonder uitziet, maar je wordt er bovendien vrolijker en positiever van. Daarnaast kan zonlicht je botten en hart versterken, dus verantwoord zonnen is ook nog eens goed voor je lichaam. De cellen in je lichaam worden bovendien beschermd doordat je vitamine D aanmaakt met behulp van zonlicht.

Als je naar de zonnestudio in Florida gaat hoef je overigens geen benodigdheden mee te nemen, een aftersun, make-upremover, UV-bril en handdoek leggen we voor je klaar!

Zonnebank vlak bij de Kaden Drachten FAQ

Over onder de zonnebank gaan tijdens je zwangerschap bestaan nogal wat fabels. Toch hoef je je geen zorgen te maken over je foetus, al loop je wel kans op een zogeheten zwangerschapsmasker. De UV-stralen kaatsen namelijk niet op je huid af, maar juist ietwat de opperhuid indringen. Hier doen ze waar ze goed in zijn, je namelijk een bruin kleurtje geven. Desondanks zullen ze nooit de baby in je buik bereiken.

In de zonnebank zit de echte zon natuurlijk niet, maar toch lijken de twee manieren om te zonnen op elkaar. Zo krijg je van de natuurzon UV-A en UV-B licht, maar ook van de zonnebank. De hoeveelheid van het licht verschilt echter wel. Daardoor krijg je bij de zonnestudio van Florida precies genoeg UV-licht, wat in de buitenlucht helaas vaak niet het geval is. Je zonnebank zal daarom automatisch uitgeschakeld worden nadat je je dosis zonlicht hebt gehad.

Het is beter om niet onder de zonnebank te liggen nadat je make-up hebt gebruikt. De poriën in je gezicht zijn dan namelijk gesloten, terwijl ze vervolgens weer geopend worden door het UV-licht. De huid neemt het licht dan alsnog op, maar ook de bestanddelen van je make-up die allergische reacties veroorzaken. Gebruik dus de make-upremover die we bij de zonnestudio van Florida voor je klaar leggen!

Het kan in principe geen kwaad om lenzen te dragen terwijl je aan het zonnen bent, al zorgt de warmte er wel voor dat je ogen droger worden. In sommige gevallen kunnen je lenzen zelfs blijven plakken aan je oogleden, al kun je dit gelukkig eenvoudig oplossen met een beetje lenzenvloeistof. Het is nog beter om dit te voorkomen, daarom doen veel mensen hun lenzen uit voordat ze onder de zonnebank gaan liggen.

Ja, dit is zeker nodig, daarom zorgt Florida ervoor dat er altijd een UV-bril voor je klaar ligt! Eventueel kun je ook je ogen constant dichthouden, maar voor de zekerheid doe je er goed aan om dan alsnog een UV-bril te dragen. Onder de zonnebank worden je ogen namelijk niet beschermd tegen het felle zonlicht, wat wel het geval is als je naar de zon kijkt door je wenkbrauwen, wimpers en oogkas.

Start typing to see posts you are looking for.